„100% MADE TO FEEL GOOD“

14 päivän palautusoikeus ja
1 vuoden rengasrikkoturva

REKISTERÖIDY TÄÄLLÄ!

GOODYEARIN ”100 % MADE TO FEEL GOOD” –TAKUU

Goodyearin ”100 % MADE TO FEEL GOOD” -takuulla haluamme osoittaa, että johtoasemamme rengasinnovaatioissa, turvallisuudessa, lehtien testeissä ja korkeassa laadussa ei perustu pelkkään puheeseen.

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. 

Myönnämme Goodyearin henkilöauton renkaille Goodyearin ”100 % MADE TO FEEL GOOD” -takuun. Sen ansiosta voit hankkia Goodyear-renkaita aina turvallisin mielin. Jos et ole tyytyväinen ostamiisi Goodyear-renkaisiin, tarjoamme niiden tilalle toiset tai palautamme kauppahinnan sinulle kokonaisuudessaan alla olevien ehtojen mukaisesti. Goodyearin ”100 % MADE TO FEEL GOOD” -takuun ansiosta voit luottaa siihen, että autossasi on markkinoiden parhaat renkaat.

Takuun ehdot pähkinänkuoressa 

Takuun piiriin kuuluvat henkilöauton renkaat on palautettava tai vaihdettava neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun olet ostanut ne. Tässä yhteydessä on esitettävä maksutosite, joten säilytä kuitti.

HUOM! Jos kuluttaja haluaa palauttaa renkaansa, tulee hänellä olla palautuksen yhteydessä: a) Sähköpostivahvistus online -rekisteröinnistä sis. päivämäärän b) Tosite ostosta (kuitti) sekä c) täytetty palautuslomake (löytyy online -rekisteröintisivustolta ja se täytyy olla täytettynä ja printattuna mukana renkaiden palautuksen yhteydessä jälleenmyyjälle. Jälleenmyyjä täyttää palautuslomakkeen omat osionsa palautuksen yhteydessä).

Voit palauttaa korkeintaan yhden neljän renkaan sarjan.

Vastaat itse asennusmaksuista ja rengasmallin vaihtamisesta (vaihdettaessa kalliimpaan) tai palautuksesta johtuvista kuluista.

Renkaat eivät kuulu takuun piiriin, jos 

  • Renkaita ei ole ostettu Goodyearin valtuuttamalta jälleenmyyjältä eikä niitä ole asentanut Goodyearin valtuuttama palveluntarjoaja
  • Kaikki neljä asennettua rengasta eivät ole samaa Goodyearin mallia
  • Palautettujen renkaiden alkuperäinen urasyvyys on kulunut yli 1 millimetrin
  • Palautetuissa renkaissa on fyysisiä vaurioita (pistoja, naarmuja, nastoja puuttuu jne.)
  • Asennetut Goodyear-renkaat ovat eri mallia ja/tai erikokoiset
  • Renkaiden palautusta koskeva pyyntö tehdään yli 14 päivää alkuperäisen ostopäivän jälkeen.

RENGASRIKKOTURVA 

Jos asianmukaisessa normaalikäytössä yksityisajossa ollut 100% MADE TO FEEL GOOD-takuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, korvataan se uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostosta. Lisätietoja Goodyear-jälleenmyyjältäsi.

Rengasrikkoturva ei päde, mikäli rengas on rikkoutunut johtuen seuraavista: kilpa-ajo, ilkivalta, kolari, maastoajo (off-road) tai muu normaalista poikkeava käyttö Mikäli rengas pystytään korjaamaan, on kuluttajan maksettava asianmukainen korvaus korjauksesta, renkaiden vaihdosta sekä muista ylimääräisistä kuluista (kuluttaja maksaa nämä jälleenmyyjälle). Goodyear Dunlop Tires Finland korvaa renkaan e.m. ehtojen täyttyessä, mikäli rengasta ei pystytä korjaamaan. Jotta rengasrikkoturva pätee, tulee renkaiden kulutuspinta olla lain vähintään määräämä 1,6mm (kesä) / 3mm (talvi). Renkasrikkoturva ei päde, mikäli rengasta on muokattu millään tavalla, esimerkiksi korjattu, paikattu.

RunOnFlat ei sisälly rengasrikkoturvaan.

Goodyearin ”100 % MADE TO FEEL GOOD” -erikoistakuuta sovelletaan Goodyear-jälleenmyyjän mahdollisten ehtojen lisäksi. Lisätietoja saat Goodyear-jälleenmyyjältäsi.